TARIFES RESIDÈNCIA:
-Habitació individual: 2750€
-Habitació compartida: 2400€

TARIFES CENTRE DE DIA:
-10€/hora (franges i horaris a mida)

Fem preus especials per a matrimonis.Què ens vols dir?

 
 
NOM I COGNOMS
TELÈFON DE CONTACTE
CORREU ELECTRÒNIC
COM ENS HAS CONEGUT?
MISSATGE
 
He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional d'ORS OBRA RELIGIOSA SOCIAL.
He llegit i NO accepto rebre publicitat o informació promocional d'ORS OBRA RELIGIOSA SOCIAL.
 
 
 

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ORS OBRA RELIGIOSA SOCIAL amb CIF R0800542C i domicili social situat a MUNTANER 267 3 08021, BARCELONA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, ORS OBRA RELIGIOSA SOCIAL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L'informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.

ORS OBRA RELIGIOSA SOCIAL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ORS OBRA RELIGIOSA SOCIAL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@orsresidencies.com.

Així mateix i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: info@orsresidencies.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

 

Residència ORS Rosselló
93 217 10 28

C/ Rosselló, 380 - 382
08025 Barcelona
www.orsresidencia.com
rossello@orsresidencia.com

Residència Casal Oller
93 889 83 05

C/ Major, 91-93
08550 Hostalets de Balenyà
www.casaloller.com
info@casaloller.com

Seu central ORS
636 38 36 18

C/ Muntaner, 267 3r 2a B
08021 Barcelona
www.orsresidencies.com
info@orsresidencies.com

design by: BitWorks - Xavier Vilardell Bascompte