Un espai per a gaudir dels anys.

Situada en ple eixample de Barcelona, molt propera a la Sagrada Família, la Residència ORS Rosselló ocupa la part baixa d’un edifici de nova construcció dissenyat, especialment, com a residència per a gent gran. Disposa de 32 places privades, esdevenint un recurs familiar i acollidor on la prioritat és atendre a les persones respectant la pròpia individualitat i oferint el suport que requereixin segons la necessitat de cada moment vital.

La residència compta amb espais comuns amplis així com amb habitacions individuals o compartides amb la possibilitat d’allotjament permanent o a temps parcial, estades de recuperació postoperatòria, per vacances familiars, o bé com a Centre de Dia. El servei de cuina pròpia esdevé un plus de qualitat en els àpats dels nostres residents, adaptat a les necessitats dietètiques que es requereixin.

La Residència ORS Rosselló compta amb diferents serveis: servei mèdic, servei d’infermeria, servei religiós i, molt especialment, el servei d’atenció sociocultural.

Des de les estances comuns, el menjador i la sala d’estar, s’accedeix al jardí-pati interior amb vistes a la Sagrada Família i molt assolellat.

La Residència ORS Rosselló és, sens dubte, un bon lloc pels nostres avis i per a tota la gent gran que necessita, ja sigui de manera temporal o permanent,  un recurs per a satisfer les seves necessitats.

Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos

Residència ORS Rosselló
93 217 10 28

C/ Rosselló, 380 - 382
08025 Barcelona
www.orsresidencia.com
rossello@orsresidencia.com

Residència Casal Oller
93 889 83 05

C/ Major, 91-93
08550 Hostalets de Balenyà
www.casaloller.com
info@casaloller.com

Seu central ORS
636 38 36 18

C/ Muntaner, 267 3r 2a B
08021 Barcelona
www.orsresidencies.com
info@orsresidencies.com