Un nou centre d'acolliment al centre de Barcelona per a la gent gran.

Situada en ple eixample de Barcelona, molt propera a la Sagrada Familia, la Residència ORS ocupa la part baixa d’un edifici de nova construcció dissenyat, especialment, com a residència per a gent gran.

Així doncs, totes les seves estances com la sala d’estar, el menjador i els dormitoris compleixen totes les exigències per aquests tipus de centre, aconseguint un ambient molt acollidor.

També les instal.lacions de banys (adaptats per a minusvàlids), cuina, bugaderia, calefacció etc. s’han dissenyat amb les tècniques més actuals per contribuir al benestar dels seus ocupants. Les barreres arquitectòniques es salven amb els dos ascensors que uneixen les tres plantes de l’establiment.

La residència compta amb habitacions individuals o compartides amb la possibilitat d’allotjament permanent o a temps parcial, estades de recuperació postoperatòria, per vacances familiars, o fen les funcions de Centre de Dia. El servei de menjador propi permet als residents una atenció personalitzada per seguir els règims mèdics aconsellats.

També compta amb altres serveis com són el servei mèdic, el servei religiós i, molt especialment, l’atenció sociocultural.

Des de les estances amb més ús, el menjador i la sala d’estar, s’accedeix a un jardí-pati interior amb vistes a la sagrada Família i molt assolellat que convida a utilizar-lo en èpoques de bon temps.

La residència és, sens dubte, un bon lloc pels nostres avis i per tota la gent gran que necessita un estebliment d’aquestes característiques.

Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos

Residència ORS Rosselló
636 38 36 18

C/ Rosselló, 380 - 382
08025 Barcelona
www.orsresidencia.com
info@orsresidencia.com

Mapa

Residència Casal Oller
93 889 83 05

C/ Major, 91-93
08550 Hostalets de Balenyà
www.casaloller.com
info@casaloller.com

Seu central ORS
636 38 36 18

C/ Muntaner, 267 3r 2a B
08021 Barcelona
www.orsresidencies.com
info@orsresidencies.com